Interieurbouw

Met ruim 30 jaar ervaring, kwaliteit en vakmanschap is C&S Interieurs een erkend bedrijf op het gebied van interieurbouw. C&S Interieurs is gespecialiseerd in het vervaardigen van houten interieurs voor zowel bedrijven als particulieren. Bij de interieurbouw van C&S Interieurs staat duurzaamheid centraal. Dat is terug te zien in het ontwerp en materiaalgebruik. Bij de interieurbouw kan gekozen worden uit verschillende soorten hout. Door het gebruik van echt massief hout heeft elk interieur een natuurlijke uitstraling. Daarbij beschikt C&S Interieurs over een eigen spuiterij die het mogelijk maakt om elk interieur een unieke kleur en uitstraling te geven.

Complete interieurbouw op één adres

Van ontwerp tot eindproduct voor het complete interieur kunt u terecht bij C&S Interieurs. Samen met u wordt een interieur ontworpen dat geheel aan uw wensen voldoet. Met behulp van een 3D programma krijgt u een goed beeld hoe het interieur er uiteindelijk uit komt zien. Ook is het heel eenvoudig om het ontwerp aan te passen aan verschillende huisstijlen, zodat u een beter inzicht krijgt welke stijl het beste bij u past. Productie vindt plaats in eigen fabriek van C&S Interieurs.

Showroom interieurbouw

Om een compleet overzicht te krijgen van wat de mogelijkheden zijn op het gebied van interieurbouw bent u van harte welkom in onze prachtig ingerichte showroom. Hier vindt u een overzicht van onder andere keukens, kasten, vloeren, tafels, stoelen enz.

interieurbouw