Keukens

Keukens heb je in alle vormen, kleuren en maten. Voor elke huisstijl en voor elke ruimte kan er een keuken op maat worden gemaakt. Hierbij kun je denken aan een moderne keuken, klassieke keuken, tijdloze keuken, landelijke keuken, greeploze keuken, steigerhouten keuken, eiken keuken, ecologische keuken, buitenkeuken en nog veel meer. Doordat C&S een meubelfabriek in eigen beheer heeft met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van keukens kan alles op maat worden gemaakt in iedere stijl die jij wil.

Keukens en keukenapparatuur

Tijd-, ruimte- en energiebesparing. Een paar termen waar je zeker rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Door het gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van keukenapparatuur behoort dit dan ook tot de mogelijkheden. U werkt niet in de keuken, de keuken werkt voor u.  C&S interieurs heeft goede betrekkingen met grote leveranciers zoals: ATAG, BORETTI, Miele, LIEBHERR,  NOVY, Falcon, SIEMENS, Whirlpool, AEG en BOSCH. C&S interieurs kan iedere keuken geheel op maat leveren met de modernste keukenapparatuur die het keukenleven steeds aangenamer maken.

Keukens showroom

U kunt ook een keer de keukens in onze showroom bezichtigen. Hier kunt u rustig rondkijken en ideeën opdoen of rustig een praatje maken met één van onze werknemers onder het genot van een bakje koffie. U bent van harte welkom. We bespreken graag met u de mogelijkheden.