Een maand na de brand

De bouwvak is begonnen en ook wij gaan het even wat rustiger aan doen. De laatste weken waren hectisch te noemen. Na de brand in de nacht van 13 juli in Mariaheide kregen we enorm veel op ons af waar wij natuurlijk van te voren geen rekening mee hadden gehouden. Ergens spookt het altijd wel in je hoofd, de kans op brand. Zeker als je een bedrijf hebt waar veel hout in staat opgeslagen. Maar zoals zoveel dingen probeer je die gedachte te vermijden en hoop je dat deze nooit realiteit wordt. 

Maar dan gebeurt het toch, en voordat je het weet is het ochtend en is er niks van je bedrijf over. Hoe nu verder? Zijn we goed verzekerd? Kunnen we keukens blijven produceren zodat we paraat kunnen blijven staan voor onze klanten? Dit zijn slechts enkele uitdagingen die op je af komen. 

Ook extern komt er veel op je af. Iets waar je als doorgaans nuchtere Mariaheider weinig mee te maken krijgt. Zoals de interesse vanuit de landelijke pers. Zo was het SBS programma 112vandaag ter plaatse, maar ook vanuit de regionale pers was er veel aandacht. Het was even bijstellen maar ik denk dat we als C&S ons het er goed van hebben afgebracht. Mede dankzij onze werknemers, familie en alle andere die ons hebben gesteund.   

Gelukkig konden we de draad weer snel oppakken aan de koperslagerstraat 13A in Uden. Op dit moment zijn de machines geïnstalleerd en hebben het meeste van de apparatuur weer binnen. Het is even wennen maar ik ben ervan overtuigd dat we dit alles tot een goed einde kunnen brengen 

Zo zijn we al in gesprek geweest met een architect om te bekijken hoe we het nieuwe pand in Mariaheide kunnen realiseren. De plannen die ik tot nu toe heb gezien maken mij erg enthousiast. Ik kijk er dan ook naar uit om dit allemaal te delen via onze social media kanalen. Blijf deze dan ook vooral in de gaten houden en hopelijk tot ziens in Uden of Mariaheide bij C&S interieurs.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then