Hoe gaat het in ons tijdelijk pand

Langzaam maar zeker begint het interieur bij ons tijdelijke pand in Uden vorm te krijgen. Normaal gesproken doen we interieurs voor de klant maar nu een keertje is het andersom.
Het was even aanpoten maar het begint ergens op te lijken!

De ruimte werd eerst bezet door Fransen en Kanters catering oftewel Speyz. Veel voedselproducten dus die verspreid over de stellingen lagen. Maar dit alles is nu weg. Opslag is dus vervangen voor echt hand- en precisiewerk. De machines kunnen ondertussen op volle toeren draaien en er komt steeds meer ander soort apparatuur binnen zoals de boren en spijkerpistolen. Deze komen allemaal binnen via pakketten die we elke keer openmaken met veel interesse. Het lijkt soms wel pakjesavond, want voor ons is dit natuurlijk ook een beetje speelgoed. 

Ook het kantoor krijgt steeds meer het C&S interieurs gevoel terug. Tijdens de brand verloren wij ook al onze computers en monitoren wat natuurlijk erg lastig is, vooral in deze tijd. Maar gelukkig is de vervanging hiervan ook al gearriveerd. Wat niet kapot te krijgen is, is het onderlinge dat wij als collega’s met elkaar hebben. De sfeer van de werkplaats en het kantoor hebben wij meegenomen vanuit Mariaheide naar Uden en we kunnen zeggen dat dat goed past hier. De weg naar de koffieautomaat is ondertussen ook gevonden en de kantine doet goed zijn werk. Kortom, we zijn bezig uit het dal te kruipen.

Op dit moment genieten we nog even van onze vakantie maar binnen niet al te lange tijd gaan wij onze werkzaamheden hervatten en staan we weer klaar om iedereen te ontvangen in ons pand aan de Koperslagerstraat 13A te Uden. We bieden dan weer de mogelijkheid aan om te kijken wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van keuken en interieurs, dit alles natuurlijk met een kop koffie.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then