Informatie pagina

Op deze pagina vindt u alle informatie die betrekking hebben op de voortgang van ons bedrijf na de verschrikkelijke brand van donderdag 15 juli 2021

De belangrijkste vragen op een rij:

Hoe zit het met mijn order?  

Als u al een order bij ons hebt geplaatst dan nemen wij contact met op om u verder te informeren over de stand van zaken. Mocht u nog niks gehoord hebben kunt bellen naar het nummer: 0641210437. Bent u van de media en heeft u vragen kunt u ook naar dit nummer bellen. 

Is het adres in Mariaheide nog te bezoeken? 

Nee, vanwege de omstandigheden is het helaas niet meer mogelijk om ons in Mariaheide te bezoeken. Maar dit gaat binnen korte tijd weer mogelijk worden. Hou onze website en Facebook-pagina in de gaten voor verdere ontwikkelingen. 

Komt er tijdelijk een ander pand?

Het tijdelijk onderkomen zal op de koperslagerstraat … te Uden zijn. Hier gaan wij onze werkzaamheden vanaf ongeveer 25 juli voortzetten en zullen wij ook een showroom plaatsen zodat wij u kunnen ontvangen voor advies. 

Waar komt het nieuwe pand? 

Het nieuwe pand zal gezet worden op hetzelfde adres als waar het voorheen stond aan de Nieuwe Veldenweg 12a. We gaan zo spoedig mogelijk beginnen aan de bouw hiervan. 

Neemt C&S nog bestellingen aan? 

U kunt nog steeds bij ons terecht met uw wensen. Zowel op het gebied van interieur als keukens. 


Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"Een keuken waarin wij ons helemaal thuis voelen!"

- Harold en Trude, Mariaheide

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then