Barnwood bij C&S Interieurs

Planken van gesloopte boerenschuren (Barns), doorleefd en met een robuust karakter.

100㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Nieuw! Barnwood hout bij C&S interieurs

Het eigen karakter en de natuurlijke kleuren van Barnwood is helemaal van deze tijd. De oude planken hebben door de jaren heen prachtige diepe groeven gekregen. Barnwood past zowel in een klassieke als in een moderne inrichting en zal zich naadloos schikken met behoud van zijn eigen karakter. Doordat Barnwood afkomstig is van oude boerderijen en schuren hebben ze zich al heel wat jaren onder extreme weersomstandigheden weten staande te houden. Hierdoor hebben ze dat unieke natuurlijke karakter gekregen dat zo mooi past bij verschillende interieurs. Barnwood is zeer geschikt voor diverse projecten zowel binnen als buiten.

Toepassingen van Barnwood

Bij de interieurbouw van C&S Interieurs staat duurzaamheid centraal. Dat is terug te zien in het ontwerp en materiaalgebruik bij de productie hiervan. Barnwood is één van de vele houtsoorten waar C&S Interieurs gebruik van maakt. Barnwood is geschikt voor het maken van kasten, tafels, eethoeken of hele keukens. Door zijn karakteristieke eigenschappen krijgt zo’n keuken een hele eigen uitstraling. Een nostalgisch eigen design dat toch helemaal van deze tijd is.

Dit oud hout heeft door de extreme weersinvloeden door de jaren heen prachtig diepe groeven gekregen. Het hout is zeer goed toe te passen in o.a. interieurbouw en meubelmakerij. In een modern of karaktestiek interieur kunnen deze oude planken prachtig tot zijn recht komen.

Bezichtigen Barnwood toepassingen

Interesse in Barnwood meubels of een keuken van oud hout? Bezoek onze showroom aan de Nieuwe Veldenweg 12a of bel voor een afspraak op 0412 - 261512. Hier kunt u rustig rondkijken en ideeën opdoen of rustig een praatje maken met één van onze medewerkers. U bent van harte welkom. We bespreken graag met u de mogelijkheden van Barnwood.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then