Blogs

10 tips voor een nieuwe keuken

Tegenwoordig is de keuken vaak het middelpunt van het huis en sluit aan bij de rest van het interieur. Als je gaat voor een nieuwe keuken wil je de juiste keuzes maken en daarom hebben we 10 praktische tips.

Lees meer

Tips voor de indeling van je keuken

Om tot de kern van de klant zijn wens te komen vragen wij bij C&S Interieurs hoe jij je droomkeuken voor je ziet. En omdat je bij ons alle kanten op kunt maakt het de creatieve beginfase alleen maar leuker. Dat dit soms een uitdaging is merken wij ook. Gelukkig zijn wij er om je een handje  te helpen bij de meer praktische kant van het verhaal.

Lees meer

De belangrijkste vragen op een rij

De belangrijkste vragen die wij na de brand het meest krijgen.

Lees meer

Een maand na de brand

De bouwvak is begonnen en ook wij gaan het even wat rustiger aan doen. De laatste weken waren hectisch te noemen. Na de brand in de nacht van 13 juli in Mariaheide kregen we enorm veel op ons af waar wij natuurlijk van te voren geen rekening mee hadden gehouden. Ergens spookt het altijd wel in je hoofd, de kans op brand. Zeker als je een bedrijf hebt waar veel hout in staat opgeslagen. Maar zoals zoveel dingen probeer je die gedachte te vermijden en hoop je dat deze nooit realiteit wordt.

Lees meer

Hoe gaat het in ons tijdelijk pand?

Langzaam maar zeker begint het interieur bij ons tijdelijke pand in Uden vorm te krijgen. Normaal gesproken doen we interieurs voor de klant maar nu een keertje is het andersom.Het was even aanpoten maar het begint ergens op te lijken!

Lees meer

Update brand bij C&S interieurs

Update brand C&S interieurs

Lees meer

C&S interieurs in het Brabants Dagblad

MARIAHEIDE/UDEN: Wat doe je als jouw levenswerk in een paar uur tijd eindigt in een smeulend hoopje ellende? Niet bij de pakken neerzitten. Bedrijfsleider Dave Schepens (45) van C&S Interieurs uit Mariaheide levert binnen een maand na de brand afgelopen zomer al een keuken af. Een half jaar erna herrijst het familiebedrijf gestaag uit zijn as.

Lees meer

Creativiteit in het kiezen van je keuken

Misschien zit je nu wel thuis op de bank of nog beter in jouw keuken en je kijkt om u heen en denkt dit kan beter…Dit kan beter maar wel graag op een manier waarin ik ook wat inbreng kan geven aan het concept.

Lees meer

De ideale inloopkast

Een inloopkast is niet alleen mooi in je interieur maar heeft ook verschillende voordelen, zoals: meer opbergruimte, praktisch en overzichtelijk.

Lees meer

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then