Over ons

Sinds 1979 is C&S Interieurs gespecialiseerd in het maken van maatwerk keukens en interieurs. Met jarenlange vakmanschap werken we met oog voor detail.

200㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Passie voor maatwerk

Een interieur uitzoeken is de basis om je thuis te voelen in je eigen huis. De keuzes die je maakt zijn belangrijk voor de lange termijn.

Wij denken met je mee en zorgen dat jij de beste keuze maakt wat past bij jouw wensen en ideeën.

Een interieur idee? Plan een afspraak

Van de eerste afspraak in onze showroom, ontwerpschetsen, het advies voor de juiste materialen, kleurencombinaties en apparatuur tot aan de realisatie en montage.

Bij C&S Interieurs kies je voor een prachtig interieur en een partner die alles voor je regelt.

Met de kennis vanuit de meubelmakerij, maken wij de mooiste interieurs van écht hout. Voor een duurzame en natuurlijke uitstraling!

Onze werkwijze

Hoe we jouw idee en wensen omzetten naar een maatwerk keuken of interieur? Doordat alles onder één dak is gevestigd, kunnen we snel en efficiënt werken! Van advies, tot aan de showroom, werkplaats, spuiterij en het plaatsen in jouw huis.

Hoe we dit doen?

  1. Je maakt een vrijblijvende afspraak in de showroom. Hier zijn we benieuwd naar jouw ideeën en wensen. Samen bekijken we de mogelijkheden en adviseren we voor bijvoorbeeld een juiste indeling, materiaal en kleuren;

  2. We gaan aan de slag met het idee en maken een ontwerpschets en offerte. Op deze manier komen je ideeën tot leven en kun je nog keuzes aanpassen. Ook weet je meteen wat de kosten zullen zijn;

  3. De ontwerpschets naar wens en akkoord op de offerte? Mooi, dan gaan wij verder aan de slag;

  4. Jouw interieur wordt in onze werkplaats gemaakt;

  5. Samen plannen we een datum om jouw nieuwe maatwerk keuken of interieur te komen plaatsen!


En wist je ook dat wij dealer zijn van Atag, Quooker, DecoLegno en Cosentino? Dit betekent dat je alles bij ons kunt uitzoeken en wij geven je beste advies.

Onze geschiedenis

Maart 2023

Nieuw pand op de oude locatie

Goed nieuws, we zijn terug op onze oude locatie! Ons nieuwe pand is helemaal gereed om de mooiste interieurs te maken!

Juni 2022

De bouw is begonnen!

Vandaag bijna 11 maanden na die alles verwoestende brand op 14 juli 2021, wordt het beton gestort voor de wederopbouw van C&S interieurs in Mariaheide!

Januari 2021

De verwoestende brand

Een verschrikkelijke brand veroorzaakt door een korsluiting in de camper zorgde ervoor dat het pand van C&S Interieurs helemaal af brandde. Een nachtmerrie, alle spullen zijn verloren gegaan. Meteen doorgestart op de tijdelijke locatie in Uden.

Januari 2010

Maatwerk keukens

Door de jarenlange ervaring in maatwerk interieurs is ook de passie ontstaan voor maatwerk keukens.

Januari 2007

Vader en zoon gaan samen ondernemen

Het is officieel. Dave en zijn vader Rien gaan samen verder met C&S Interieurs.

Januari 2004

Samenwerking voor maatwerk kasten!

Van 2004 tot 2010 zijn er veel maatwerk kasten gemaakt. Dit komt het dealerschap met kastenspecialist.nl. Tot op de dag vandaag maken we nog steeds maatwerk kasten.

Januari 2002

Terug naar de basis

Door de grote veranderingen in de branche, en een andere manier van werken zorgde er ook voor dat C&S Interieurs terug verhuisde naar Veghel. Terug naar de plek waar het allemaal begon in 1979.

Januari 2000

De verandering in de meubel branche

In deze jaren werd de concurrentie vanuit het buitenland erg groot in de meubelmakerij. Dit zorgde voor grote veranderingen. De keuze werd gemaakt om te gaan focussen op maatwerk interieurs, wat ook de passie van Dave is.

Januari 1997

Alles onder één dak, in Uden

Om nog efficiënter te kunnen werken, verhuisd het gehele bedrijf naar de locatie in Uden. Het vakkundige team op één plek.

Januari 1997

Welkom Dave

Dave, de zoon van Rien, start nu officieel in het bedrijf. Vanaf vierjarige leeftijd was hij al te vinden in de garage waar de meubels werden gemaakt. De passie voor maatwerk was er meteen en is ook nooit meer veranderd!

Januari 1992

De groei gaat door

De groei van C&S Interieurs gaat door. Er wordt in Uden een meubelfabriek gebouwd. Hier verhuisde de montage, spuiterij en de inpak naartoe. In Veghel op de 'oude' locatie bleven de machines staan.

Januari 1982

C&S Interieurs breidt uit!

De garage werd te klein. De boerderij met grond werd gekocht om daar ook het bedrijf te bouwen.

Januari 1979

De start van C&S Interieurs

C&S Interieurs is opgericht door Rien, de vader van Dave. Vanuit zijn garage maakte hij meubels op maat. Hier is het allemaal begonnen.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then