De maatkeuken

De keuken is het hart van uw huis, de ontmoetingsplek van het hele gezin waar u heerlijk kunt tafelen. Er worden daarom hoge eisen gesteld aan deze ruimte, zowel op het gebied van comfort als sfeer. Niet alleen de maaltijd is belangrijk in de keuken, maar ook de details en de leefruimte om ons heen.

100㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Uniek ontwerp maatkeuken

Modern, klassiek, nostalgisch, landelijk, hoogglans of juist natuurlijk? Met massief eiken hout? U bepaalt. De keuken kan helemaal op maat worden gemaakt en geheel  aangepast aan uw wensen.

Maatkeuken ontwerpen

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken gaat veel denk- en tekenwerk vooraf. Heeft u een origineel idee voor uw keuken, maar weet u niet of dit mogelijk is? Kom dan langs bij C&S Interieurs. Wij ontwerpen de perfecte maatkeuken voor u. Wij zetten ideeën om in creatieve oplossingen. Wij maken van elk ontwerp een 3D-tekening, waardoor u een goed beeld krijgt van de keuken. Na goedkeuring van de tekening en de offerte wordt de productie in gang gezet. Doordat alles in eigen fabriek gemaakt wordt kunnen we makkelijk de vorm, kleur en materiaalkeuze van de keuken bepalen.

We werken met de meest bekende merken en allemaal tegen internetprijzen, zoals Miele, Boretti, Siemens, AEG, Bosch, Falcon en Atag.

Kom een keer onze maatkeukens bekijken in onze showroom. U bent van harte welkom. We bespreken graag met u alle mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then