Design keuken Eindhoven

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

100㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Voor een design keuken in Eindhoven ga je naar C&S Interieurs

Bent u op zoek naar een design keuken in Eindhoven, dan komt u al snel bij C&S Interieurs terecht. Wij zijn de specialist die u zoekt voor het ontwerpen en plaatsen van uw design keuken op maat. Onze vakmannen vervaardigen unieke keukens van hoge kwaliteit.

Design keuken in Eindhoven laten ontwerpen

Waarschijnlijk heeft u al precies voor ogen hoe uw design keuken op maat eruit moet zien. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van design keukens in Eindhoven die niet alleen goed ogen, maar ook uiterst functioneel zijn. De keuken is immers het hart van het huis. Dat vraagt niet alleen om een bepaalde uitstraling, maar ook om functionaliteit en sfeer. Onze keukens worden gemaakt van echt hout en gaan jarenlang mee. Samen met u zetten we uw wensen om in een 3D-ontwerp.

De mogelijkheden bij C&S Interieurs

Aangezien wij over een eigen fabriek beschikken, zijn de mogelijkheden bij het vervaardigen van uw unieke keuken eindeloos. Zo kunt u zelf bepalen welke houtsoort wij gebruiken voor uw keuken. Bovendien heeft u volledige zeggenschap over het ontwerp en de apparatuur. In tegenstelling tot keukens uit een catalogus kunt u altijd afwijken in kleur en materiaal. Tot slot zijn onze keukens altijd maatwerk. Wij meten uw keuken van tevoren op zodat de keuken perfect passend is.

Een design keuken: van ideeën naar een 3D-ontwerp

Bent u benieuwd naar onze keuken design in Eindhoven? In onze showroom kunt u verschillende maatkeukens en materialen bekijken. Zo krijgt u een indruk van de mogelijkheden. We kunnen direct met onze software uw ontwerpideeën omzetten in een 3D-ontwerp. Indien gewenst maken wij een offerte voor uw maatkeuken. Na uw akkoord gaan wij direct over op de productie van uw design keuken in onze eigen fabriek.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then