Exclusieve keuken

Wilt u een exclusieve keuken? Een keuken die helemaal op maat is gemaakt, die bij jouw persoonlijkheid past en de stijl van het huis? Een exclusieve keuken die helemaal aan jouw wensen voldoet? Dan bent u bij C&S Interieurs helemaal aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak en een eigen fabriek in beheer kan er elke keuken, hoe exclusief ook, op maat worden gemaakt. Daarnaast heeft C&S een eigen spuiterij waardoor alles in de keuken een eigen kleur kan krijgen. Doordat alles in eigen beheer wordt geproduceerd kan deze tegen een scherpe prijs worden weggezet. Een exclusieve keuken van onbetaalbare schoonheid voor een betaalbare prijs.

200㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Exclusieve keuken met exclusieve apparatuur

Bij het ontwerpen van exclusieve keukens maken we veelal gebruik van A-merken uit het hogere segment. C&S Interieurs werkt nauw samen met topleveranciers zoals de Duitse fabrikanten Eggersmann en Bulthaup en het Italiaanse keukenmerk Snaidero. Door de goede betrekkingen is C&S Interieurs  altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ontwikkelingen op het gebied van stijl, techniek en design.

Extra opties exclusieve keuken

De meeste exclusieve keukens worden ruim opgezet en worden vaak uitgerust met extra opties, zoals een kookeiland, apothekerskast of een exclusieve Novy afzuigkap. En tot slot de verlichting. Eén van de nieuwste trends is LED-verlichting. Bij een  exclusieve keuken hoort ingebouwde LED-verlichting. Daarmee is uw keuken helemaal compleet!

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then