Houten keuken Eindhoven

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

200㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Een duurzame houten keuken in Eindhoven kopen

Wie op zoek is naar een duurzame houten keuken in Eindhoven, moet zeker eens een kijkje nemen in de showroom van C&S Interieurs. Wij vervaardigen enkel keukens van echt hout die jarenlang meegaan. Bovendien staan onze keukens bekend om de functionaliteit en het comfort.

Houten keuken in Eindhoven laten ontwerpen

Wij regelen uw keuken van A tot Z. Dat begint met het ontwerpen van een keuken die volledig aan uw wensen voldoet. We nemen eerst bij u thuis de maten van de keuken op zodat het eindresultaat perfect passend is. Vervolgens zetten wij uw wensen om in een 3D-ontwerp. Bent u tevreden, dan ontvangt u de offerte van uw houten keuken op maat in Eindhoven. Na uw akkoord gaan wij in onze fabriek aan de slag met het vervaardigen van uw keuken. Tot slot komen wij de keuken bij u plaatsen.

Van wens naar keuken

Wij adviseren u bij het realiseren van een keuken die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook functioneel en comfortabel is. Uw wensen zijn daarbij leidend. Het voordeel van onze eigen fabriek is dat er afgeweken kan worden van de standaard. Zo bepaalt u zelf de houtsoort en de kleur die wij in uw keuken gebruiken. Bij C&S Interieurs krijgt u dus altijd een unieke houten keuken die perfect passend is. Met ons oog voor detail kunnen wij u een unieke houten kwaliteitskeuken garanderen.

Houten keukens op maat

Voor een houten keuken op maat bent u bij C&S Interieurs aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van houten keukens bent u altijd verzekerd van een topresultaat. Neem vandaag nog een kijkje in de showroom en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Een maatwerk houten keuken in Eindhoven is snel geregeld.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then