Inloopkast op maat

Inloopkasten zijn erg populair. Een inloopkast op maat is een luxe ruimte waarin u uw kleding, schoenen en accessoires overzichtelijk en stijlvol kunt opbergen. C&S maakt kastinterieurs op maat, en door efficiënt om te springen met ruimte kan zelfs in kleine ruimtes een functionele inloopkast gecreëerd worden. Ramen, deuren en leidingen vormen geen obstakels. C&S kan alles aanpassen aan de beschikbare ruimte.

Mogelijkheden Inloopkast op maat

Een inloopkast op maat biedt ongekende mogelijkheden wat betreft de indeling. Wij geven u hierin graag advies. Kom met uw tekeningen en/of maten van uw kamer naar onze showroom en wij helpen u bij de indeling. Ook bieden wij u een groot assortiment aan accessoires met speciale opbergmogelijkheden. Bijvoorbeeld stropdasrekken, schoenenrekken, lades en liftroedes. Door de slimme accessoires maakt u optimaal gebruik van de hoogte van de kast en van de handige opbergoplossingen. Graag zitten we met u aan tafel om u te informeren over de uitgebreide mogelijkheden.

Dealers voor inloopkasten op maat

C&S Interieurs is onder meer dealer van Winia kastwanden en Garobe schuifwanden. Wij leveren en plaatsen alles wat deze dealers te bieden hebben uit hun assortimenten.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then