Interieurbouw Uden

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

Vakmanschap en kwaliteit

Met een ervaring, vakmanschap en kwaliteit van ruim 35 jaar is C&S interieurs een bekend bedrijf binnen de interieurbouw in Uden. Wij zijn een specialist in het maken van houten meubels, interieurs en keukens. C&S interieurs maakt voor zowel particulieren en bedrijven maat meubels. Bij de interieurbouwer in Uden, C&S interieurs, staat duurzaamheid op nummer één. Dat is te zien in onze ontwerpen en natuurlijk in het materiaal gebruik. Bij deze interieurbouwer in Uden kunt u uit verschillende soorten hout kiezen. Daarnaast heeft C&S interieurs een eigen spuiterij en is een unieke kleur voor ons geen probleem.

C&S interieurs helpt u van het begin tot het einde.

We beginnen met het ontwerp tot aan het eindproduct. Wij gaan met u aan tafel voor een ontwerp voor uw interieur, onze interieurbouwer uit Uden geeft u dan advies en maakt een ontwerp wat aan u eisen en wensen voldoet. Doormiddel van een 3D tekening krijgt u een duidelijk beeld hoe het er uit zal komen zien. Na het ontwerp proces zal het door gaan naar de productie. Deze wordt geheel in eigen fabriek uitgevoerd.

Om eens te zien wat de mogelijkheden zijn voor u, helpt onze interieurbouwer u graag mee. Samen met u gaat hij dan aan tafel zitten en ontwerpen samen een keuken, meubel of een compleet interieur. Geheel naar uw stijl en smaak. Kom eens bij ons langs in de showroom, alles is bespreekbaar en niets is onmogelijk. Wat wij zoal gemaakt hebben zijn tafels, kasten, vloeren, keukens en natuurlijk toebehoren. Ook krijgt u dan meer info over de werking van de interieurbouw in Uden.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then