Interieurbouw Veghel

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

Interieurbouw op maat

Als u toe bent aan een nieuw interieur, dan is het misschien wel eens tijd om uw huis helemaal naar uw eigen wensen in te richten. U kunt dan wel naar een meubelwarenhuis gaan om daar dezelfde meubels te kopen die al in half Nederland staan, maar u kunt er ook voor kiezen om meubels op maat te laten maken. Voor interieurbouw in Veghel en omstreken neemt u contact op met C&S interieurs. Onze meubelmakers hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het vervaardigen van de mooiste meubels op maat. Wij gebruiken hier meerdere soorten hout voor, zodat u zelf kunt kiezen welke soort hout het beste op uw persoonlijke smaak aansluit. De meubels die we maken kunnen we in onze eigen spuiterij dan ook nog eens helemaal in uw favoriete kleur spuiten.

Interieurbouwer voor Veghel en omstreken

U bent op zoek naar een nieuw interieur voor uw huis. U wilt eindelijk eens een keer iets unieks. Meubels die helemaal zijn gemaakt zoals u ze wilt hebben. Bij C&S interieurs maken we alles zodat het precies op uw wensen aansluit. Hoe dat in zijn werk gaat? Om te beginnen komt u een keer bij ons langs. We spreken met u uw wensen door en bekijken wat er allemaal mogelijk is. Aan de hand van uw wensen begint onze meubelmaker met schetsen. Bevalt het wat u ziet? Dan maken we een 3D-beeld van uw nieuwe interieur. Op dit beeld kunt u heel duidelijk zien hoe uw nieuwe meubels en inrichting er straks uit gaan zien. Is het naar wens? Dan gaat onze meubelmaker aan de slag met uw nieuwe meubels. U hoeft dan alleen nog even het soort hout en de kleur te kiezen.

Meer weten over onze meubels op maat?

C&S interieurs heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van meubels maken. We gaan hierbij helemaal mee met onze tijd. We maken keukens op maat en komen met unieke ontwerpen die u zullen verrassen en verrukken. Als u bij ons langs komt kunnen we u laten zien hoe we bij eerdere klanten voor een geheel nieuw interieur hebben gezorgd. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden voor u.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then