Kast op maat Eindhoven

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

100㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Iedere ruimte verdient een kast op maat in Eindhoven

Als u een kast op maat in Eindhoven wilt laten plaatsen, kunt u altijd terecht bij C&S Interieurs. Het is in vrijwel elke ruimte mogelijk om een kast op maat te laten plaatsen. Ramen, buizen en andere obstakels vormen geen enkele belemmering voor onze vakmannen. Zo kunt u in iedere ruimte extra bergruimte creëren.

De mogelijkheden van een kast op maat in Eindhoven

U kunt zelf bepalen hoe de kast op maat eruit komt te zien. Wij werken met Winia kastwanden en Garobe schuifwanden om uw kasten volledig naar uw zin te maken. U bepaalt onder andere de kleur, de deuren (een schuifdeur of een draaideur) en de indeling van de kast. In iedere ruimte is een kast op maat te realiseren. Wij laten ons niet belemmeren door obstakels, maar nemen deze mee in ons ontwerp.

Een inbouwkast in iedere ruimte mogelijk

Wij kunnen in iedere ruimte een inbouwkast plaatsen. Of u nu een kastenwand wilt laten plaatsen in de slaapkamer, of extra bergruimte wilt creëren op zolder: met onze oplossingen in maat hebben wij altijd een kast op maat beschikbaar. Ook bij schuine wanden, ramen en andere belemmeringen hebben wij een oplossing. Wij ontwerpen badkamerkasten, kledingkasten, televisiekasten et cetera. Vrijwel elke kast op maat kunnen wij voor u vervaardigen.

Kast op maat in Eindhoven van A tot Z geregeld

Wilt u een kast op maat laten maken in Eindhoven? Wij regelen dit voor u van A tot Z. We beginnen met het opmeten van de ruimte. Vervolgens zetten we uw wensen om in een 3D-ontwerp. Na uw akkoord van de offerte vervaardigen en plaatsen wij uw kast op maat. Met onze ervaring op het gebied van kasten op maat in Eindhoven bent u verzekerd van een unieke kast van topkwaliteit.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then