Kast op maat Meierijstad

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

100㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Unieke kast op maat in Meierijstad

Bent u op zoek naar een unieke kast op maat in Meierijstad? Dan bent u bij C&S Interieurs aan het juiste adres. Wij plaatsen woningoplossingen zoals kasten op maat in Meierijstad. Met ons oog voor detail bent u altijd verzekerd van maatwerk van topkwaliteit.

Een kast op maat in Meierijstad laten plaatsen

Wilt u een kast op maat laten maken in Meierijstad, dan kiest u bij voorkeur voor een vakman met jarenlange ervaring en oog voor detail. C&S Interieurs biedt sinds de jaren zeventig woningoplossingen aan voor ieder interieur. Of het nu gaat om het plaatsen van houten keukens of het ontwerpen van kasten op maat: onze vakmannen verstaan het vak als geen ander.

Uniek ontwerp kast op maat

Het is in elke ruimte mogelijk om een kast op maat te laten maken. Wij laten ons niet belemmeren door schuine wanden, ramen of buizen, maar nemen de aanwezigheid van deze obstakels mee in ons ontwerp. U heeft volledige zeggenschap over de kleur en de indeling van uw kast. Wij werken met materialen van Winia en Garobe bij het vervaardigen van uw kast op maat. Neemt u ter inspiratie eens een kijkje bij de schuifdeuren en kastenwanden in onze showroom.

Neem een kijkje in de showroom

Bent u benieuwd wat C&S Interieurs voor u en uw woning kan betekenen? Kom dan eens langs in onze showroom om de mogelijkheden voor een kast op maat te bespreken. Wij kunnen uw wensen en ideeën direct omzetten in een 3D-ontwerp waarbij uw interieur tot leven komt. U zult zien dat er bij een kast op maat in Meierijstad meer mogelijk is dan u denkt. Als u ons het ontwerp en de plaatsing van een kast op maat toevertrouwt, kunt u jarenlang genieten van de op maat gecreëerde opbergruimte.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then