Keuken op maat Eindhoven

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

100㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Keuken op maat in Eindhoven

Bent u op zoek naar een keuken op maat in Eindhoven? Dan bent u bij C&S Interieurs aan het juiste adres. Wij maken al jarenlang met oog voor detail keukens op maat. Als u kiest voor een keuken op maat van C&S Interieurs, bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Een keuken op maat in Eindhoven laten ontwerpen

C&S Interieurs heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van keukens en kasten op maat. Met een achtergrond in de meubelmakerij hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist op keukengebied. Of u nu op zoek ben naar een landelijke of een strakke, moderne keuken: wij kunnen iedere keuken die u wenst ontwerpen. Met onze ontwerpen in 3D krijgt u een goed beeld hoe uw keuken wordt. U kunt zelf de houtsoort, de indeling en de apparatuur kiezen. Zo kunt u eenvoudig uw droomkeuken samenstellen.

Een 3D-ontwerp van uw droomkeuken

Heeft u er altijd al van gedroomd om een keuken op maat te laten maken in Eindhoven? Wij hebben al diverse keukens in Eindhoven mogen ontwerpen en plaatsen. Doordat wij over een eigen fabriek beschikken, is er veel mogelijk qua materiaal, vorm en kleur. Heeft u een uitdagend ontwerp voor ogen? Wij zetten uw ideeën graag om in een 3D-ontwerp, zodat uw dromen tot leven komen. 

Showroom keuken op maat Eindoven

Kom eens langs in onze showroom om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. U kunt direct een tekening laten maken van uw eigen ontwerp. Indien u wenst komen wij bij u langs om de maten van de keuken op te meten. We stellen een offerte op voor uw maatwerk keuken in Eindhoven en na uw akkoord gaan wij direct voor u aan de slag. Voordat u het weet kunt u genieten van de keuken van uw dromen.  

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then