Keukens Oss

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

100㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Welkom bij C&S Interieurs, waar elke keuken het hart van het huis vertegenwoordigt en waar vakmanschap en maatwerk samenkomen om uw droominterieur te realiseren.

Ons verhaal: Vakmanschap van generatie tot generatie

Sinds 1979 is C&S Interieurs synoniem voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Gevestigd in Mariaheide, zijn wij er trots op om met onze passie voor keukens en inzicht in meubelmakerij, een reis van idee tot realisatie te bieden. Elk aspect van uw keuken is bij ons in goede handen - van het eerste ontwerp tot de zorgvuldige montage in uw huis.

Een uniek ontwerpproces, volledig in eigen beheer

Onze unieke aanpak maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van derden een meesterwerk te leveren. Met alles onder één dak - onze showroom, werkplaats en spuitafdeling - voorkomen we onnodige transportkosten en garanderen we een snelle, efficiënte service.

Duik in een wereld van mogelijkheden

Stap onze showroom binnen en laat uzelf inspireren door een prachtige omgeving van natuurlijke materialen. Onze keukenexperts staan klaar om u te begeleiden en ervoor te zorgen dat uw keuzes niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst waarde toevoegen aan uw huis.

Een persoonlijke beleving:

Het kiezen van een interieur is meer dan het selecteren van producten; het gaat om het creëren van een thuis. Bij C&S Interieurs bieden we u niet alleen een keuken maar een complete beleving. Samen met onze ervaren ontwerper, die zijn expertise inzet om uw droomkeuken werkelijkheid te laten worden.

Producten voor elke stijl en ruimte

Of u nu op zoek bent naar een modern minimalistisch ontwerp of een klassiek landelijke keuken, wij hebben de expertise en materialen om uw wensen te vervullen. Onze keukens zijn gemaakt om te functioneren, te inspireren en te genieten.

Waarom Kiezen voor C&S Interieurs?

  • Maatwerk keukens die verder gaan dan standaard oplossingen.

  • Milieubewuste keuzes in materialen en productieproces.

  • Meer dan 40 jaar ervaring in het bieden van het beste interieuradvies.

  • Een alles-in-een oplossing, met partners zoals Atag en Quooker.

  • Een team dat meedenkt, adviseert en uw droomkeuken realiseert.

Maak Vandaag Nog Uw Afspraak

Bezoek ons in Veghel om de mogelijkheden te verkennen. Uw droomkeuken begint met een persoonlijke ontmoeting in onze showroom.

Wordt verliefd op uw keuken, elke dag weer.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then