Keukens Uden

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

200㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Keukens bij C&S Interieurs Uden

Wij zijn C&S Interieurs, een veelzijdig bedrijf dat in 1979 is opgericht. We zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte keukens en meubels. Je hebt keukens uit Uden in verschillende maten en vormen. Zo maken wij alle keukens passend op maat en naar wens. Je kunt denken aan een strakke en moderne keuken uit Uden, landelijk of klassiek, en alles wat daar tussen zit. C&S interieurs beschikt over een eigen meubelfabriek met ruim 35 jaar ervaring. Op het keuken en meubel gebied kan bij ons alles op maat gemaakt worden in de stijl en sfeer die de klant voor ogen heeft.

Bent u op zoek naar een keuken in Uden of omgeving? Bezoek dan C&S interieurs.

Er zijn verschillende uitdrukkingen waar je rekening mee moet houden bij het ontwerpen van een nieuwe keuken. Wat wij de belangrijkste uitdrukkingen vinden waar rekening mee gehouden moet worden zijn: tijd-, ruimte-, en energiebesparing. De keukens uit Uden moeten natuurlijk goed zijn voor het milieu en goed zijn voor u als klant.

Keukenapparatuur

We gebruiken de nieuwste technieken uit de wereld van het keukenapparatuur. C&S interieurs werkt met grote merken zoals Miele, ATAG, Bosch, Liebherr, Novy, Falcon, Siemens, Boretti, AEG, Whirlpool. Heeft u speciale wensen en eisen voor het apparatuur, of heeft u al zelf een speciaal apparaat gezien? Laat het ons weten dan kunnen we er voor zorgen dat wij dat voor u leveren. Wij leveren keukens in Uden geheel naar u stijl en precies op maat. Tevens kunnen wij u een zeer uitgebreid kleurenassortiment aanbieden omdat we over een eigen spuiterij beschikken. Kom samen met ons uw favoriete kleur uitzoeken.

Bezoek C&S interieurs als u op zoek bent naar een nieuwe keuken in Uden.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then