Keukens Veghel

Ontdek de mooiste maatwerk keukens van C&S Interieurs in Veghel

100㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

De start van jouw maatwerk keuken

Een mooie, functionele keuken die helemaal aansluit bij het interieur en de wensen. Met veertig jaar ervaring denken en adviseren je voor het maken van keuzes. Van idee, ontwerp, tot aan de realisatie en montage zijn wij jouw partner. 

Met de kennis vanuit de meubelmakerij en passie voor keukens

De keuken is het hart van jouw huis, de ontmoetingsplek waar je heerlijk kunt tafelen. Modern, klassiek, nostalgisch, landelijk, hoogglans of juist natuurlijk? Jij bepaalt en wij maken het in onze werkplaats.

Van idee, naar ontwerp en 3D-tekening voor een goed beeld van de nieuwe keuken. Alles naar wens? Dan gaat de productie van start, je nieuwe droomkeuken is onderweg!

  • Maat is onze standaard

  • Duurzaam en natuurlijk: Wij kiezen bewust voor echt hout, waardoor onze keukens niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn.

  • Milieuvriendelijke benadering: Onze keukens worden milieubewust geproduceerd, alles in eigen beheer.

  • Vakmanschap: met 40 jaar ervaring leveren wij vakmanschap.

De werkwijze

Zoveel keuzes in materialen, kleuren en indeling. In onze ruime showroom in Veghel kunnen we veel mogelijkheden laten zien. Laat je inspireren door de mogelijkheden en ons advies voor het maken van de beste keuzes.

De productie en het spuitwerk van jouw keuken vindt plaats in onze werkplaats in Veghel. Alles heeft C&S Interieurs in eigen beheer, door deze manier van werken zijn we efficiënt met ons eigen team. Dit betekent ook dat we duurzaam werken, ons afval wordt hergebruikt en door de zonnepanelen op het dak wordt de werkplaats verwarmd.

Start jouw droomkeuken bij C&S Interieurs

Is het tijd voor een nieuwe keuken? Bezoek dan onze showroom aan de Nieuwe Veldenweg 12a in Mariaheide, Veghel. Dan nemen je mee in de mogelijkheden en denken we met je mee.

Neem voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak contact met ons op via info@censinterieurs.nl of bel 0413 26 15 12. Ontdek waarom C&S Interieurs al decennialang het vertrouwde adres is voor wie zoekt naar de perfecte samensmelting van kwaliteit, elegantie en duurzaamheid in keukendesign.

Laat C&S Interieurs het hart van uw huis vormgeven. U droomt, wij creëren.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then