Maatwerk keuken Uden

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

200㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Uw eigen op maat gemaakte keuken in Uden

De keuken is niet alleen in keuken waar het eten bereid wordt, het is ook een ontmoetingsplek van het hele gezin. Hier komt het gezin samen om heerlijk te tafelen. Daarom zijn er altijd speciale wensen en eisen voor deze ruimte. Dat is natuurlijk te begrijpen, details en de leefruimte om ons heen is ook erg belangrijk.

De keuken op maat uit Uden kan helemaal naar u smaak en wens gemaakt worden. U kiest het gewenste materiaal en de juiste kleur. Of het nu een klassieke, landelijke, hoogglans of juist natuurlijke keuken wordt bij ons is alles mogelijk, U bepaald!

Het ontwerpen van uw ideale keuken

Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken gaat niet alleen veel tekenwerk aan vooraf, ook veel denkwerk. Heeft u een unieke keuken voor ogen maar weet u niet of het eigenlijk wel mogelijk is? Maak eens een afspraak bij C&S Interieurs voor U gewenste maatwerk keuken uit Uden. Wij ontwerpen en denken heel graag met u mee. Ook kijken we dan naar de technische aspecten van de keuken op maat in Uden. Nadat we een gesprek samen hebben gehad waar een uniek ontwerp uit is gekomen gaan wij dit omzetten in een 3D aanzicht. Zo wordt het beeld voor u wat duidelijker. Nadat u akkoord gaat met de tekening en de offerte gaan we de maatwerk keuken in Uden in productie zetten. Daarnaast werken we met de bekende apparatuur merken, deze allemaal tegen internet prijzen.

C&S Interieurs Uden en omstreken

Maak eens een afspraak bij C&S interieurs en kom onze maatwerk keukens in Uden bekijken. We hebben speciaal voor u een showroom waarin u kunt komen kijken, niet alleen voor een keuken op maat uit Uden maar natuurlijk ook voor eventuele andere bijpassende meubels.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then