Meubelmaker Uden

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

200㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Meubelmakerij C&S Interieurs Uden

C&S interieurs is een energieke meubelmakerij in Uden en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van unieke ontwerpen. Denk hierbij aan op maat gemaakte keukens en exclusieve interieurs. Onze meubelmaker in Uden beschikt over jaren vakmanschap en werkt natuurlijk met oog voor detail. Bij C&S ligt de roots in de meubelmakerij. Onze producten maken we van massief hout. Dit geeft een natuurlijke en robuuste uitstraling aan het eindresultaat. In onze eigen fabriek staat onze meubelmaker in Uden hard te werken om de meubels een karaktervolle uitstraling te geven, en te zorgen dat het werk op tijd klaar is dat het op de afgesproken dag geplaatst kan worden bij de klant.

Het gesprek met onze meubelmaker

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom, deze zit bij de meubelmakerij in Uden. Hier kunt u uw wensen met een meubelmaker uit Uden doorspreken. Tijdens dit gesprek schetsen we wat u voor ogen heeft, we hebben een groot aantal opgeleverde projecten waar we natuurlijk foto’s van kunnen laten zien zodat u ideeën op kunt doen.

Na het gesprek met u als klant maken wij aan de hand van de gemaakte aantekeningen een 3D beeld. Daarnaast maken we een prijsindicatie. Zo ziet u snel wat de kosten zijn van uw gewenste keuken, kast of interieur maar ook ziet u hoe het er uitziet als het in uw ruimte staat. Als u akkoord gaat dan komen wij, indien nodig, bij u inmeten. Dit houdt dan in dat we bij u thuis op locatie zelf alles nameten, dan weten we zeker dat alles de gewenste afmeting heeft. Daarna kan de uitvoering beginnen en zodra dit klaar is komen wij de keuken en/of meubels bij u monteren. Ook daarna gaat onze service niet verloren! Is er iets niet in orde of naar wens, dan neemt de meubelmaker uit Uden even contact met u op en komt hij bij u langs om het probleem op te lossen.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then