Meubelmaker Volkel

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

200㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

De meubelmaker voor Volkel en omstreken

Hoe mooi zou het wel zijn om eens een keer meubels in uw huis te hebben staan die echt uniek zijn? Meubels die u niet zomaar op een meubelboulevard tegenkomt, maar waar u zelf input hebt gehad over hoe ze er uit moeten komen te zien? Misschien heeft u zelfs wel een heel duidelijk beeld in uw hoofd en bent u nu op zoek naar een bedrijf dat dit voor u kan realiseren. Dan bent u bij C&S; Interieurs op het juiste adres aangekomen. Wij hebben de vaardigheden in huis om alle meubels te maken die u maar wilt.

Meer weten over meubelmakers in Volkel?

Bij C&S; Interieurs vindt u een meubelmaker voor Volkel, Boekel en Zeeland. Wij hebben de mensen in huis die als geen anderen weten hoe uw nieuwe meubelen er uit moeten komen te zien. We weten wat er allemaal mogelijk is en kunnen u advies geven om die persoonlijke meubelen nog persoonlijker te maken. U hoeft zich daarbij niet in te houden als u uw ideeën met ons doorneemt. We vinden dat de enige beperking bij het maken van nieuwe meubels uw creativiteit moet zijn, technisch zullen wij alles proberen te realiseren dat u in gedachten heeft.

De meubelmakers voor Volkel, Boekel en Zeeland

Hoe gaan wij te werk? Dat is heel eenvoudig. U komt bij ons langs en geeft ons een idee van hoe u wilt dat uw meubelen er uit komen te zien. We gaan ter plaatse voor u in onze 3D software aan de slag om u alvast een indicatie te geven van hoe uw meubelen er uit kunnen komen te zien. Daarna maken we een offerte. Als u deze heeft goedgekeurd gaan we aan de slag met de meubelen, die we na afloop bij u thuis afleveren. Op onze website vindt u hier meer informatie over, u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then