Moderne keuken

Bij een moderne keuken denkt men meteen aan strakke lijnen en geavanceerde keukenapparatuur. Maar de mogelijkheden voor een moderne keuken zijn eindeloos. Uw persoonlijke voorkeur voor materiaal, kleuren en vormgeving bepalen het ontwerp van de keuken. In een moderne keuken zijn de laatste trends verwerkt met de nieuwste technologische toepassingen.

200㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Mogelijkheden en trends moderne keuken

C&S Interieurs is altijd goed op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vormgeving, materiaalkeuze en technologische toepassingen. Voor de vormgeving van de keukens kennen we de volgende trends:

  • Felle kleuren; mix van materialen en kleuren

  • Zwevende keukenkasten en keukenwanden

  • Greeploze fronten, zoals schaalgrepen en greeploze profielen

  • Glazen achterwand van het aanrechtblad

  • Dunne werkbladen

  • Klassiek fornuis

C&S Interieurs werkt samen met grote leveranciers zoals: ATAG, BORETTI, Miele, LIEBHERR, NOVY, Falcon, SIEMENS, Whirlpool, AEG en BOSCH. Zo zijn wij altijd goed op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen.

Advies op maat voor een moderne keuken

Door de vele trends en diversiteit aan mogelijkheden voor design, functionaliteit en persoonlijke voorkeuren is het belangrijk om goed na te denken over de invulling van een moderne keuken. Daarom is het niet onverstandig om advies in te winnen bij een specialist. Met 35 jaar ervaring en uitgebreide kennis kan C&S Interieurs u voorzien van advies op maat.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then