Kasten op maat

Een ruimte kun je optimaal benutten met een maatkast. Creëer kastruimte van vloer tot plafond en van wand tot wand. Een schuifwand is te plaatsen op iedere plek. Bij C&S Interieurs maken we inloopkasten, badmeubels, tv meubels en kastenwanden op maat.

Een maatkast geschikt voor iedere ruimte

C&S Interieurs maakt kasten op maat. Door efficiënt om te gaan met de beschikbare ruimte kan zelfs in de kleinste ruimte een functionele maatkast gebouwd worden. Alles kan worden aangepast dat schuine kanten en plafonds geen obstakels vormen. Met ramen, deuren en leidingen houden we rekening en zijn geen belemmering. De indeling van de maatkast kun je bepalen aan jouw wensen.

Mogelijkheden wanden maatkast

Bij een maatkast zijn er verschillende mogelijkheden. Wordt er gebruik gemaakt van draaideuren of van een schuifwand. Ook hierin zijn weer verschillende mogelijkheden te bedenken. C&S Interieurs is onder andere dealer van Winia kastwanden en Garobe schuifwanden. Hier kun je ook ideeën opdoen voor een maatkast. Wij kunnen uit deze assortimenten alles leveren en plaatsen.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then