Kasten op maat

U kunt uw ruimte optimaal benutten met een maatkast. Kastruimte creëren van vloer tot plafond en van wand tot wand. Een schuifwand is te plaatsen waar u maar wilt. C&S Interieurs maakt uw schuifwand exact op maat en geheel naar uw eigen smaak en wens.

Een maatkast geschikt voor iedere ruimte

C&S Interieurs maakt kasten op maat en door efficiënt om te gaan met de beschikbare ruimte kan zelfs in de kleinste ruimte een functionele maatkast gebouwd worden. Wij kunnen alles dusdanig aanpassen dat schuine kanten en plafonds geen obstakels vormen. Met ramen, deuren en leidingen wordt rekening gehouden en deze vormen geen belemmering. C&S Interieurs kan alles aanpassen aan de beschikbare ruimte. Ook de indeling  van jouw maatkast kun je naar eigen wens bepalen.

Mogelijkheden wanden maatkast

Bij een maatkast zijn er verschillende mogelijkheden Wordt er gebruik gemaakt van draaideuren of van een schuifwand. Ook hierin zijn weer verschillende mogelijkheden te bedenken. C&S Interieurs is onder andere dealer van Winia kastwanden en Garobe schuifwanden. Hier kun je ook ideeën opdoen voor een maatkast. Wij kunnen uit deze assortimenten alles leveren en plaatsen.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then