Maatwerk keukens

De keuken is het hart van jouw huis, de ontmoetingsplek van het hele gezin waar je heerlijk kunt tafelen. Er worden daarom hoge eisen gesteld aan deze ruimte, zowel op het gebied van comfort als sfeer. Niet alleen de maaltijd is belangrijk in de keuken, maar ook de details en de leefruimte om ons heen.

Modern, klassiek, nostalgisch, landelijk, hoogglans of juist natuurlijk? Met massief eiken hout? Jij bepaalt. De keuken wordt helemaal op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen.

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken gaat veel denk- en tekenwerk vooraf. Heb je een origineel idee voor jouw keuken, maar weet je niet of dit mogelijk is? Kom dan langs bij C&S Interieurs. Wij ontwerpen de perfecte maatkeuken en zetten ideeën om in creatieve oplossingen. Van elk ontwerp wordt een 3D-tekening gemaakt, waardoor je een goed beeld krijgt van de keuken.
Na goedkeuring van de tekening en offerte wordt de productie in gang gezet. Ons volledig geautomatiseerde productieproces gaat van start! De nieuwste machines, volledig computer gestuurd zorgen ervoor dat alle onderdelen perfect op maat worden gemaakt. Doordat alles in eigen fabriek gemaakt wordt kunnen we makkelijk de vorm, kleur en materiaalkeuze van de keuken bepalen.

We werken met de meest bekende merken en allemaal tegen internetprijzen, zoals: Miele, Boretti, Siemens, AEG, Bosch, Falcon en Atag.

Kom een keer onze maatkeukens bekijken in onze showroom. Je bent van harte welkom en bespreken graag alle mogelijkheden en wensen.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then