Steigerhouten keuken

Maatwerk oplossingen voor ieder type keuken

100㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Steigerhouten keukens worden steeds populairder. Een steigerhouten keuken is ook echt iets van de laatste tijd. Omdat steigerhout bij bijna iedere huisstijl past is dit ook niet zo verwonderlijk. Steigerhouten keukens heb je in verschillende stijlen met verschillende afwerkingen. Van landelijke steigerhouten keukens tot modern steigerhouten keukens. Met steigerhout is alles mogelijk.

Ontwerpen steigerhouten keuken

Samen met u kunnen wij een steigerhouten keuken samenstellen die geheel aan uw wensen voldoet. Door onze 3D software krijgt u een duidelijk beeld over hoe uw steigerhouten keuken eruit kan komen te zien. Met behulp van deze software is het ook heel gemakkelijk om de steigerhouten keuken aan te passen aan verschillende huisstijlen steigerhouten keukens. Zo kunt u eenvoudig bekijken of een landelijke of juist een strakke steigerhouten keuken u het meeste aanspreekt.

Verschillende mogelijkheden steigerhouten keuken

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om steigerhouten keukens. Zo kan er gekozen worden voor nieuw of gebruikt steigerhout. Beide soorten zien er heel mooi uit maar hebben ieder toch een eigen uitstraling. Dan zijn er nog verschillende tinten steigerhout mogelijk, variërend van licht tot donker steigerhout. Voor meer informatie neem contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then