Tv meubel op maat Oss

C&S Interieurs is specialist in maatwerk oplossingen voor ieder project!

100㎡
showroom

Maatwerk is
onze standaard

Productie in
eigen fabriek

Milieu bewuste
keuken

Een TV meubel op maat

U staat op het punt een nieuwe televisie te kopen? Waarschijnlijk is het een mooi model, met glooiende lijnen en prachtige, smaakvolle kleuren. Maar goed, nu heeft u die televisie gekocht en u wilt hem in uw huis neerzetten. De vraag is alleen: waar? U heeft wel een TV-kast, maar die is eigenlijk te klein of qua kleurstelling niet helemaal zoals u dat zou wensen. Zo'n mooie nieuwe televisie moet toch op een perfecte kast staan? Laat dan een tv meubel op maat in Oss maken door C&S Interieurs. Bij ons bedrijf vindt u namelijk creatieve ontwerpers die deze kast helemaal voor uw nieuwe televisie bouwen.

TV meubels op maat in Oss

Een TV meubel laten maken klinkt misschien duur, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij C&S Interieurs vindt u ontwerpers die prachtige dingen voor u maken en die daarbij ook graag met uw persoonlijke wensen aan de slag gaan. Heeft u zelf al helemaal een idee van hoe u wilt dat die nieuwe kast er uit moet komen te zien? Of wilt u zich helemaal door ons laten verrassen? Kom gewoon eens langs bij onze ontwerpstudio om de mogelijkheden met ons door te nemen. We maken dan ter plekke een ontwerp voor u in 3D, zodat u meteen kunt zien hoe de kast er uit komt te zien.

Een TV meubel op maat in Oss laten maken

Voor TV meubels op maat in Oss neemt u contact op met C&S Interieurs. Wij hebben de talenten klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan met het maken van een nieuw ontwerp. Neem anders eens een kijkje op onze website om te zien wat wij allemaal voor ontwerpen hebben gemaakt in het verleden. U zult dan zien dat wij ook in te schakelen zijn als u bijvoorbeeld een geheel nieuw interieur in uw huis wilt hebben, of een perfecte keuken op maat.

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then