Wagondelen hout

Nieuw bij C&S interieurs

Wagondelen planken zijn oud, robuust en doorleefd, maar zijn van een tijdloze schoonheid. Heel populair en nu ook opgenomen in het assortiment van C&S Interieurs. Deze wagondelen zijn afkomstig uit de goederenwagons van de Franse spoorwegen en zijn talloze jaren onder extreme omstandigheden in gebruik geweest. Hierdoor hebben ze een unieke robuuste uitstraling gekregen die zo mooi past bij een keuken, eethoek of tafel. Hout uit wagondelen past zowel in een klassieke als in een moderne inrichting en zal zich naadloos schikken in het geheel met behoud van zijn eigen karakter. Het doorleefde hout is zeer geschikt voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten.

Toepassingen met wagondelen

Wagondelen hout is sterk en duurzaam. Bij de aanpak van C&S Interieurs staat duurzaamheid centraal. Dat is ook terug te zien in het ontwerp en materiaalgebruik. Wagondelen hout is één van de vele houtsoorten waar C&S interieurs gebruik van maakt. Hout van wagondelen is geschikt voor het maken van kasten, tafels en eethoeken. Zelfs voor complete keukens. Door zijn karakteristieke eigenschappen krijgt zo’n keuken een geheel eigen uitstraling. Een nostalgisch design dat toch helemaal van deze tijd is.

Bezichtigen wagondelen meubelen

U kunt ook een keer de verschillende mogelijkheden bekijken voor het gebruik van wagondelen in onze showroom. Hier kunt u rustig rondkijken en ideeën opdoen of rustig een praatje maken met één van onze medewerkers. U bent van harte welkom. We bespreken graag met u de mogelijkheden van dit robuuste karaktervolle hout. Wagondelen hout voor een unieke tafel, kast of keuken.

Het robuuste hout van oude wagondelen wordt vaak gebruikt voor het vervaardigen van tafels, kasten of keukens. Ook in een modern interieur kunnen deze planken uitstekend tot hun recht komen.


Doorleefd hout met karakter; robuust en oersterk.

Kom inspiratie opdoen van wagondelen tafels of andere meubels gemaakt van dit materiaal. Maak een afspraak op 0413-261512 of mail naar info@censinterieurs.nl.

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten volg ons op social media:

"{{ item.title }}"

- {{ item.author }}

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then